Dobrý den, na stránkách neustále pracujeme a jednotlivé varianty doplňujeme. Pokud máte zájem o postýlku, kterou jste v nabídce nenašli, napište nám, rádi Vám postýlku navrhneme a přizpůsobíme vašim požadavkům.
Logo
PO - PÁ 9.00 - 16.00 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
11.03.2023
Pojďte se s námi pobavit do skupiny
Pojďte si nejen s námi popovídat o postýlkách, pojďte se poradit i s ostatními maminkami, jak vybavit pokojík ....   číst celé
27.02.2020
Sledujte nás na Facebooku
Sledujte nás na Facebooku. Neuniknout vám všechny naše novinky, akce a soutěže. číst celé
18.02.2019
Matrace a textilní doplňky
Nově u nás budete moci koupit i matrace a textilní doplňky.   číst celé
Zobrazit všechny novinky
Pomůžeme vám s výběrem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti DEPEDOM s.r.o., se sídlem Korunní 2569/108, Praha 10, Vinohrady, PSČ 101 00, IČ 073 60 452, zapsaná u Městského soudu v Praze,  oddíl C, vložka 299792 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Každá naše postýlka má svou cestu
30.03.2023
Každá naše postýlka má svou cestu
Chtěli jsme vám popsat cestu jedné z našich postýlek ❤ číst celé
Zákaznická podpora
Logo
Domečková postel
PO - PÁ 9.00 - 16.00 hod
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz